SEO diensten: voor wie?

Deze service is voor klanten die meer ondersteuning op maat willen dan de standaard koppelingspakketten die wij aanbieden. Dit betekent dat Ronald van Dijk, een zoekmachine-expert, zich volledig inzet voor het project en de kennis en SEO-technieken die hij in de loop der jaren heeft vergaard, gebruikt om de site beter vindbaar te maken. Dit is Ronalds grootste passie, aangezien hij altijd geïnteresseerd SEO diensten is in sympathie voor de branche van de klant. In de loop der jaren is Romano door zijn SEO-werk uitgegroeid tot een expert op het gebied van bedcontrole, offshore toegangssystemen, kamperen in Nederland en België en het Paleodieet. Romano sympathiseert met het project zoals beroemde acteurs als Christian Bale en Adrian Brody doen in hun filmrollen: ze lezen alle belangrijke en relevante literatuur in het veld, communiceren met sleutelfiguren in de online gemeenschap en misschien wel met de producten zelf. / bepaalde industriële diensten. Kortom, voor Romano is een SEO-campagne nooit een repetitieve oefening, een zielloos project dat zo snel mogelijk werkt, maar een persoonlijke missie om koste wat het kost de website van de klant naar een hoger niveau te tillen. Onze filosofie is dat deze stappen nodig zijn om een ​​echt succesvolle internetmarketingcampagne op te zetten.
Ronald van Dijk heeft maar 6 cliënten nodig om zich volledig te kunnen concentreren. Momenteel zijn er geen vacatures meer. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst en ik stuur je een bericht zodra er weer een plekje vrij komt.
Het is een uitgebreide SEO-service
Verbeter inhoudsoptimalisatie
SEO-optimalisatie op de pagina
Off-page zoekmachine optimalisatie (linkbuilding en soortgelijke functies)
Optimaliseer de technische structuur van SEO
Optimalisatie van WordPress-websites
Plug-ins met de juiste instellingen
Maandelijks wordt er een rapport geleverd met het volgen van de rangschikking voor bepaalde zoekwoorden en een diagram voor het verwerven van links.
SEO-diensten gaan niet alleen over linkbuilding. Daarnaast is het belangrijk dat de website een uitstekende gebruikerservaring biedt dankzij snelheid, interessante inhoud en een goed design. Deze factoren maken het browsen op de site niet alleen plezierig, maar helpen indirect ook de SEO-campagne. Google kijkt nu ook naar gebruikskenmerken, zoals de gemiddelde tijd die mensen op een website doorbrengen of hoeveel mensen er direct op klikken nadat ze op een website zijn beland. Zoekmachinemarketing zonder een goede gebruikerservaring is erg lastig en kost zeker meer tijd en geld. Daarnaast gaat het niet alleen om het aantal bezoekers van de site via zoekmachines, maar ook om het aantal conversies. Met andere woorden: wat is het percentage mensen dat uiteindelijk iets koopt? Ook SEO Geek, expert in zoekmachineoptimalisatie, helpt hierbij met een gepersonaliseerde service. prijs
De prijs van deze dienst varieert. De factoren die het prijskaartje bepalen zijn de concurrentie op een bepaald gebied (hypotheekranking op Google.nl is duurder dan een obscuur longtail zoekwoord als Dragon Ball Z fanclub Nederland), klantdoelen en de reikwijdte van de campagne. De dienst is opgezet als een SEO-abonnement: je betaalt maandelijks en kunt op elk moment opzeggen.
werk
Als u geïnteresseerd bent in deze service, neem dan contact met ons op en we zullen kijken of uw project geschikt is voor SEO diensten.
Beste SEO diensten
Dergelijke services hebben verschillende algemene namen:
– SEO-abonnement
– SEO-campagne
– SEO-uitbesteding
– SEO-richtlijnen
– SEO-ondersteuning
– SEO-ondersteuning
– SEO-track
Het dekt ongeveer hetzelfde. Afgezien van kleine verschillen, daarover meer op deze pagina. Als u geïnteresseerd bent in wat het beste is voor uw situatie, neem dan contact met mij op of meld u aan voor een gratis en vrijblijvende beoordeling en ik zal het voor u beoordelen en een aanbeveling doen.
Over Romano Groenewoud
SEO-expert Ronald Groewoud
Ronald van dijk werkt als freelance SEO-expert voor zzp’ers en het MKB in Nederland. Zijn bijnaam is “SEO Tank”. Dit is wat hij is: Ronald leeft, eet, drinkt, slaapt en ademt SEO. Zijn belangrijkste drijfveer is om topposities in de organische zoekresultaten van Google te krijgen. Voor hem geeft niets een grotere boost dan grote bedrijven voor concurrerende zoekwoorden. Samen met een freelance team voert hij geheel locatieloos deze SEO campagnes uit als digitale nomenclatuur van tropische oorden van de Filipijnen tot Peru.
Missie: Hoogwaardige, duurzame en vooral effectieve SEO diensten op maat beschikbaar, transparant en betaalbaar maken voor ZZP’ers en MKB’ers in Nederland.
Maar geloof me niet, lees wat klanten uit het verleden en heden schrijven door op het Google-pictogram hieronder te klikken.