Online apothekersscholen – het startpunt voor een stabiele, langdurige carrière

Levensduur, stabiliteit en veiligheid – zijn dat de woorden waarmee u uw carrière wilt omschrijven? Eerlijk gezegd heb je in de huidige economie echt een carrière nodig waarop je kunt rekenen. Vandaag en in de komende jaren voorspelt het Bureau of Labor Statistics (BLS) een grote vraag naar apothekerstechnici – 32% groei van 2006 tot 2016 om precies te zijn. Bent u op zoek naar kansen? Onderzoek online scholen voor apotheektechnici en bereid u voor op kansen vanuit het gemak van thuis.

Het toegenomen aantal mensen van middelbare leeftijd en ouderen, die meer behoefte hebben aan voorgeschreven medicijnen Amoxcilline kopen zal naar verwachting de vraag naar technici in landelijke apotheekomgevingen stimuleren. Het is een carrière met toekomst! Je hebt misschien niet overwogen om je in te schrijven voor een online school, maar het is de ideale manier om je vaardigheden op te bouwen en je tegelijkertijd voor te bereiden op kansen op de lange termijn.

Waarom apothekersassistent worden?

Naast een groeiende en vergrijzende bevolking die voorgeschreven medicatie nodig zal hebben, zijn er ook voortdurende wetenschappelijke vorderingen die leiden tot een toenemend aantal behandelingen en medicatie voor de huidige medische aandoeningen. Dit betekent dat naarmate apotheken het drukker krijgen en ernaar streven om aan de behoeften van meer mensen te voldoen, er een grotere behoefte zal zijn aan apotheekprofessionals – en dus aan jou! De projecten:

– Er worden goede kansen verwacht voor fulltime en parttime werk, vooral voor technici met een formele opleiding, zoals degenen die zich inschrijven voor online apotheektechnicischolen, of eerdere ervaring

– Hierdoor zullen in deze periode ruim 91.200 extra apothekersassistenten nodig zijn

– Vacatures zullen het gevolg zijn van de uitbreiding van apotheken en andere werkgelegenheidssituaties, en van de noodzaak om werknemers te vervangen die overstappen naar andere functies of de beroepsbevolking verlaten

Aan de slag met online apotheektechnicischolen

Dus je houdt van de statistieken en wilt aan de slag. Wat is de volgende stap? U zou moeten overwegen om u in te schrijven voor een online school. Dit is een flexibele, handige manier om je voor te bereiden op je nieuwe carrière, met cursussen die je thuis kunt volgen, volgens je eigen schema. Onderzoek scholen om te bepalen welke school het beste bij uw leerbehoeften past – overweeg een school die nationaal geaccrediteerd is, live studentenondersteuning biedt en toonaangevend materiaal levert. Je cursus zal waarschijnlijk betrekking hebben op: farmaceutische terminologie, het invullen van recepten, geneesmiddelenregulering, wetten en ethiek, farmaceutische berekeningen en nog veel meer. Zorg ervoor dat je cursus je voorbereidt op het examen voor de Pharmacy Technician Certification Board – een must voor je carrière!

Wat je kunt verwachten in je carrière

Bent u bij de apotheek geweest en bent u geholpen door iemand die uw recept heeft opgehaald en heeft gebeld? Dat is wat je gaat doen in je carrière, en nog veel meer! Je werkt onder leiding van een gediplomeerde apotheker en helpt bij het bereiden van voorgeschreven medicijnen, verleent klantenservice en voert essentiële administratieve taken uit. Uw dagelijkse taken kunnen zijn: het ontvangen van receptaanvragen, het tellen van tabletten, het labelen van flessen, het beantwoorden van telefoons, het bevoorraden van schappen en meer. De taken die u uitvoert, kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het type apotheek waarin u werkt.

In de huidige economie heb je echt een carrière nodig waarop je elke dag kunt rekenen. Met zoveel onzekerheid op werkplekken in het hele land, wilt u de zekerheid dat uw baan veilig is en dat het u stabiliteit op de lange termijn zal bieden. Nu de gezondheidszorgsector in opkomst is, is het verstandig om een carrière als apothekerstechnicus te overwegen.