Leuke plekken om wilde dieren te spotten en vogels te spotten

Denk eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico als je een fan bent van alle paranormale en ongewone punten. Deze galerij zet zich in voor de bekende Roswell-gebeurtenis van 1947 en verkent de wereld van UFO’s en buitenaardse ervaringen. Of je nu een echte volger bent of gewoon geïnteresseerd, het is een interessante locatie om te ontdekken.

Heeft u ooit de diepe, donkere zeeën willen Fun Places ontdekken zonder te spetteren? Het Seattle Aquarium maakt gebruik van een betoverende ervaring met zijn Underwater Dome, waar u een breed scala aan waterleven van dichtbij kunt observeren, terwijl u aangenaam volledig droog blijft.

Over kunst gesproken: bent u zich ooit bewust geworden van het excentrieke Underwater Sculpture Park in Grenada? Deze unieke bestemming omvat een verzameling sculpturen ondergedompeld in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Het is niet alleen een interessante creatieve onderneming, maar het fungeert ook als een door de mens gemaakt koraalrif, dat reclame maakt voor het waterleven en de ontwikkeling van koraalriffen.

Het Mütter Museum in Philadelphia is een must-bezoek als je een bibliofiel bent met een voorkeur voor het ongewone. Deze klinische galerij herbergt een enorme verzameling klinische eigenaardigheden, van fysiologische monsters en antieke medische hulpmiddelen tot beheerde menselijke lichaamsorganen. Het is zowel verontrustend als interessant en biedt een uniek perspectief op de achtergrond van medicatie.

Denk eens aan een verblijf bij de Ariau Amazon Towers in Brazilië als je verlangt naar het bijzondere in het hart van het Amazone-oerwoud. Deze boomhutvakantieaccommodaties bieden een unieke manier om de weelderige aantrekkingskracht van het bos en zijn overvloedige wilde dieren te ervaren.

Ga naar het Museum of Bad Art in Massachusetts als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen. Deze unieke galerij is gewijd aan het verzamelen, onderhouden en herdenken van de meest verschrikkelijke kunst ter wereld. Het is een locatie waar ‘negatieve’ kunst in de schijnwerpers staat, en je zult het zelf ontdekken, gezien de grote grens tussen tovenaar en middelmatigheid.

Als je een volger bent van het vreemde en vreemde, dan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, een must-bezoek. Het huis is populair vanwege de labyrintische indeling, inclusief trappen die nergens heen leiden, deuren die rechtstreeks in de muur uitkomen en geheime stromen.

Als je de voorkeur geeft aan excentrieke dingen, kijk dan eens naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Deze galerij is een uniek kunstwerk op zichzelf, gemaakt door de epische muzikant Salvador Dalí. Het staat boordevol zijn psychedelische ontwikkelingen, van ontdooiende klokken tot bijzondere sculpturen, waardoor het een must-see is voor aanhangers van de progressieven.

Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zullen je zeker onvergetelijke herinneringen bezorgen.

Voor een dosis creatieve excentriciteit is het Museum voor Hedendaagse Kunst in Kanazawa, Japan, een goudmijn van vooruitstrevende kunst en psychedelische tentoonstellingen. De grensverleggende deal met het beeldscherm zal uw aannames zeker op de proef stellen en uw creatieve verbeelding stimuleren.

Voor iets veel uniekers kunt u het Museum van Middeleeuwse Martelinstrumenten in Praag, Tsjechië, overwegen. Deze galerij toont een verkoelende verzameling gadgets die worden gebruikt om ongemak en pijn te veroorzaken in de middeleeuwen. Het is een macabere reis naar de donkere facetten van de achtergrond.

Momenteel maken we een reis naar Cappadocië, Turkije, waar je een ballonvaart kunt maken over een uniek landschap van sprookjesachtige rookschachten en grotwoningen. De transcendente elegantie van dit gebied is de wens van elke digitale fotograaf, en er in een levendige ballon overheen zweven is een buitengewone ervaring.

Voor degenen die een voorkeur hebben voor het macabere: de Kapucijner Catacomben in Palermo, Italië, gebruiken een huiveringwekkende ervaring. De catacomben bestaan uit talloze gemummificeerde lichamen en skeletsystemen die eeuwen teruggaan. Het is een angstaanjagend aantrekkelijke en toch griezelige locatie die een blik in het verleden en een gevoel van respect voor de overledene biedt.

Heb je ooit gefantaseerd over het zien van een stad volledig bevolkt door katachtigen? Dit afgelegen vissersstadje staat bekend als ‘Cat Heaven Island’ en herbergt nog meer huiskatten dan mensen.

Het Eiland van de Poppen in Mexico zou uw optimale locatie kunnen zijn. Of je het nu gelooft of niet, een bezoek aan dit eiland zal zeker rillingen over je ruggengraat veroorzaken.

Als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen, ga dan naar het Museum of Bad Art in Massachusetts. Als je de voorkeur geeft aan het excentrieke, ga dan naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Als je een bibliofiel bent met een voorliefde voor het ongewone, dan is het Mütter Museum in Philadelphia een must-bezoek. Als je een liefhebber bent van alle paranormale en ongewone punten, overweeg dan eens een kijkje te nemen in het Roswell UFO Museum in New Mexico.