Ga aan de slag met de ontwikkeling van iOS-apps

Wanneer u de App Store doorzoekt naar mogelijkheden, raden wij u aan elke week dertig minuten de tijd te nemen om de App Websotre te verkennen. Geef jezelf een systeem. De gemakkelijkste startplaats is door naar de beste gratis en betaalde apps te kijken. Dit kan je helpen een idee te krijgen van wat echt populair is en waar er behoefte kan zijn aan de ontwikkeling van nieuwe iPhones. Het kan ook helpen om categorieën van applicaties te selecteren en te doorzoeken die mogelijk expertise hebben in het ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld van sport houdt, kijk dan eens wat echt populair is in rigolade. Dit kan helpen ideeën op te wekken voor de toekomstige iPhone-app-gemeenschap.

Er zijn veel bedrijven die oplossingen ontwerpen. De meeste bedrijven richten zich op het specifieke segment van de industrie. Sommige applicatie-ontwikkelingsbedrijven richten zich op games en bieden het grootste marktaandeel van alle applicaties. Sommige bedrijven richten zich in de toepassingen om u te helpen met uw App laten maken levensstijl. Rekenmachines zijn bijvoorbeeld bekende toepassingen die iemand zomaar tegenkomt. Deze rekenmachines richten zich meestal op hetzelfde doel: fooicalculator, leningcalculator, hypotheekcalculator, bmi-calculator, eenheidsomzetter. Andere geweldige verhalen. Wie heeft deze rekenmachines nodig? In werkelijkheid zijn er altijd mensen die deze softwarepakketten nodig hebben.

Besteed veel aandacht aan het coderende ingrediënt! Het is een goede gewoonte om uw code schoon en duidelijk te begrijpen te maken, het is een goede deal van een bepaalde grootte. Je moet niet te diep graven om het perfect te maken, omdat je gebruikers niet allemaal gefascineerd zijn door hoe goed je de applicatie voor het ontwikkelen van mobiele apps hebt gecodeerd. Dus, in plaats van tijd te verspillen met het perfectioneren van de code, probeer de bruikbaarheid van de app te vergroten in een poging een prettige gebruikerssensatie te bieden.

Het nummer één programma dat wij op uw werkplek gebruiken voor afbeeldingen is Adobe Photoshop. Inhoud van artikelen weet het niet, Photoshop zal het einde zijn, een volledig programma. Elke professionele grafisch ontwerper gebruikt het of zou willen dat hij dat deed. Als ze dat niet doen, zijn klikken voor iedereen de uitzondering. We gebruiken Photoshop voor elke visuele afdruk of webafbeelding, of zelfs voor sommige in ons dvd-abonnement. Onze berichtinvoegingen, advertenties en meer dingen worden standaard met Photoshop gedaan. Op de ‘meer dingen’ kom ik later terug.

Het schema voor een elegante opleiding in app-ontwikkeling varieert en kan variëren van een semester tot maximaal vier jaar als alternatief voor het behalen van het volledige bachelordiploma. Als je jezelf als app-ontwikkelaar ziet als je carrièrekeuze, laat je dan niet ontmoedigen door de tijdsomhulling. De vraag naar ontwikkelaars blijft groeien naarmate het consumentengebruik toeneemt en apps steeds frustrerender worden.

Omarm hun ideeën. Wanneer u de opmerkingen bekijkt, voegt u ze in de context in: “Als u wilt dat ik de app bijhoud, is dit essentieel. (gebruikerscommentaar)”. Probeer natuurlijk niet alles op orde te houden voor alle mensen, anders zul je overweldigd en gestoord worden. Maar als u wilt dat uw app lang meegaat, omarm dan de ideeën die uw app naar een hoger niveau tillen en beter aansluiten bij de behoeften van uw gebruikers.

Dus log uit bij Angry Birds, schakel Instagram uit en probeer deze gezondheids- en fitnessdoeleinden. Je lichaam – en die skinny jeans waar je in hoopt te kruipen – zullen je dankbaar zijn. Heb je er ooit een geprobeerd vanwege smartphone-apps?